Ressenya de: Jordi A. López Lillo (2019) La política salvaje. Una teoría genealógica de los fundamentos sociales. Oxford. BAR Publishing.

Autors/ores

DOI:

https://doi.org/10.14198/DISJUNTIVA2021.2.2.6

Resum

Una investigació el principi de la qual era establir un marc teòric que poguera servir d’ajuda a l'anàlisi arqueològica i a interpretar els objectes culturals materials, desemboca en una profunda i extensa reflexió sobre les principals categories que fan servir les ciències socials per a estudiar la vida humana. Suposa un exercici metodològic molt poc freqüent en el treball científic: un salt consistent en començar avaluant unes ferramentes que ajuden a accedir a un objecte d'estudi per a acabar analitzant aquestes mateixes eines, convertint-les en l'objecte d'estudi. Poques investigacions que permeten obtenir un títol, com és el cas d'una tesi doctoral, realitzen aquest extraordinari esforç i adopten aquesta actitud tan valenta. Aquesta és la feina de Jordi A. López Lillo (investigador de formació històrica i arqueològica duta a terme a la Universitat d'Alacant i a la Universitat Nacional de Còrdova -Argentina- que ha participat en diferents investigacions arqueològiques a Europa i Amèrica i que en l’actualitat és investigador del CSIC) amb el títol La política Salvatge; Una teoria genealògica dels fonaments socials, publicat per BAR Publishing.

Descàrregues

Estadístiques

Estadístiques en RUA

Publicades

01-07-2021

Com citar

Penalva Verdú, C. (2021). Ressenya de: Jordi A. López Lillo (2019) La política salvaje. Una teoría genealógica de los fundamentos sociales. Oxford. BAR Publishing. Disjuntiva. Crítica De Les Ciències Socials, 2(2), 101–104. https://doi.org/10.14198/DISJUNTIVA2021.2.2.6

Número

Secció

Crítica de llibres